Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer din Cugir, implicat în ACCIDENT rutier în comuna Șoimuș, județul Hunedoara. Un motociclist a fost rănit grav

Publicat

politie

accident politia masina politie Un șofer din Cugir a fost implicat, marți dimineața, într-un accident rutier produs pe raza comunei Șoimuș din județul Hunedoara. Mașina pe care acesta o conducea regulamentar a fost acroșată de o motocicletă. În urma impactului, motociclistul în vârstă de 23 de ani a fost rănit grav.

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 30 mai, în jurul orei 9.00, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Şoimuş, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 761, pe raza comunei Şoimuş, din direcția Bălata-DN76, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a tamponat în partea dreapta-față un autoturism care circula regulamentar din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 78 de ani, din localitatea Cugir, judeţul Alba.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean din Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax