Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Daia Română, urmărit de Poliţie pe străzi din comună. Şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp

Publicat

masina politie

Un bărbat din Daia Română s-a ales cu dosar penal după ce, aflat la volanul unei maşini, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost urmărit de aceştia prin comună. În cele din urmă şi-a abandonat autoturismul şi a fugit pe un câmp. Când a fost prins, poliţiştii au constatat că emana miros de alcool, însă a refuzat testarea.

Potrivit IPJ Alba, în 2 iulie, în jurul orei 1.30, poliţiştii Municipiului Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Heiuri din comuna Daia Română, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din localitate, care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Bărbatul a fost urmărit de echipajul de Poliţie până în locul numit „Finicioare” de pe raza comunei Daia Română, unde şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit pe câmp, într-un lan de porumb.

Bărbatul a fost prins şi identificat, iar apoi, întrucât emana miros de alcool, a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax