Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din judeţul Alba, implicat în ACCIDENT la Sibiu. Biciclist rănit grav, după ce a fost acroşat de două maşini, în parcarea unui centru comercial

Publicat

accident bicicleta

accident bicicletaUn şofer în vârstă de 23 de ani din Alba a fost implicat, joi seara, într-un accident produs în parcarea de la Mall Sibiu, în urma căruia un biciclist a fost rănit grav. Tânărul care circula pe bicicletă nu i-a dat prioritate şoferului din Alba, iar în urma impactului a fost proiectat în altă maşină.

Potrivit IPJ Sibiu, joi, 9 martie, în jurul orei 22.25, în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr s-a produs un accident rutier.

Un bărbat de 29 de ani, domiciliat în Sibiu, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe aleea din incinta parcării centrului comercial, într-o intersecție semnalizată rutier. nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat din județul Alba, în vârstă de 23 de ani.

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat în altă mașină. condusă de un sibian de 27 de ani.

Biciclistul a fost grav rănit în urma accidentului rutier.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax