Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din judeţul Timiş, cu dosar penal în urma unui ACCIDENT la Limba. A lovit un biciclist şi a părăsit locul faptei

Publicat

masina politia rutiera alba Un tânăr din judeţul Timiş s-a ales cu dosar penal în Alba, după ce, aflat la volanul unui autoturism, l-a acroşat pe un vârstnic de 75 de ani, care circula pe bicicletă, în localitatea Limba, şi nu a anunţat evenimentul la poliţie. Acum este cercetat pentru părăsirea locului faptei.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și îl cercetează penal pe un tânăr din județul Timiș, care nu a anunțat un accident rutier în urma căruia un biciclist, în vârstă de 75 de ani, din comuna Ciugud, a suferit leziuni corporale.

În 2 iulie, în jurul orei 9.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din localitatea Limba, comuna Ciugud, D.I.M., de 33 de ani, din municipiul Timișoara, l-a acroșat pe un vârstnic de 75 de ani, din comuna Ciugud, care se deplasa, în aceeași direcție, pe o bicicletă.

După producerea accidentului, tânărul l-a dus pe vârstnic la domiciliul său, după care a părăsit localitatea, fără a anunța poliția despre producerea evenimentului rutier.

După două zile, victima accidentului s-a prezentat la Spitalul Județean Alba unde a primit îngrijiri medicale întrucât suferise o fractură de cot, moment în care a fost anunțată și poliţia, care a demarat activitățile de cercetare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și pentru identificarea conducătorului auto care l-a provocat.

Acesta a fost identificat vineri, 10 iulie, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax