Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer din Vidra, cercetat penal după ce a produs accident pe DN75, cu 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Trei tineri au ajuns la spital

Publicat

pol

Un tânăr de 35 de ani din comuna Vidra s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, duminică, pe DN75, în localitatea Mihoeşti. Nu s-a asigurat la un viraj spre stânga şi a lovit cu maşina un alt autoturism. Trei tineri din al doilea autovehicul au ajuns la spital, iar, la alcooltestul a arătat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 25 mai, la ora 15.10, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, în localitatea Mihoieşti, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasați la faţa locului a rezultat că G.E.N., de 36 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, în direcţia Cîmpeni – Vidra, la intersecţie cu DJ 762, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani,din Recaş, judeţul Timiş.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi doi tineri de 23 şi 21 de ani, ambii din comuna Albac, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit contuzii şi au fost transportaţi la spitalul din Câmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru G.E.N. în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost negativ.

Faţă de conducătorul auto care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate  sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax