Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer din Vrancea prins băut la volan, în Sebeș. A fost sancționat și pentru că nu și-a putut justifica prezența pe stradă

Publicat

sofer volan

Un șofer din Vrancea s-a ales cu dosar penal la Sebeș după ce a fost prins la volan, aflat sub influența alcoolului. Nu și-a putut justifica prezența pe stradă, așa că polițiștii l-au și amendat, potrivit ordonanțelor militare.

Bărbatul, de 54 de ani, din județul Vrancea, a fost oprit de polițiștii de ordine publică din Sebeș, joi, în jurul orei 00.30. Conducea un autoturism, pe strada Augustin Bena din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice, transmite IPJ Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În plus, polițiștii au constatat că bărbatul nu a putut prezenta nici un document care să justifice prezența sa pe stradă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax