Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer fără permis, urmărit în trafic de Poliţie, lângă Zlatna

Publicat

masina politie

Un bărbat din Zlatna este de cercetat penal după ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Conducea fără permis.

Duminică, în jurul orei 5.10, poliţiştii din Zlatna, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Almașu Mare, pe raza localităţii Pătrângeni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 200 de metri şoferul autoturismului, un bărbat de 42 de ani, din Zlatna, a oprit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis, potrivit IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax