Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şofer implicat într-un accident pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, cercetat pentru comportament agresiv la adresa poliţiştilor

Publicat

pol

Un tânăr de 25 de ani din Ocna Mureş este cercetat pentru sfidarea organelor judiciare după ce s-a manifestat agresiv faţă de poliţişti, în urma unui accident rutier petrecut în Alba Iulia.

Luni, la ora 22.32, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia în urma căruia au fost înregistrate pagube materiale. Cu ocazia intervenţiei poliţiştilor, unul dintre conducătorii auto implicaţi în eveniment, G.A., de 25 de ani, din Ocna Mureş, a avut un comportament agresiv la adresa poliţiştilor, adresându-le insulte.

Poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „sfidare a organelor judiciare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax