Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer ÎN CĂTUŞE la Alba Iulia. Un tânăr a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut pe strada Octavian Goga

Publicat

politie masina sirena luminiUn tânăr în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au prins pe strada Octavian Goga în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Pentru că şoferul a fost recalcitrant, poliţiştii i-au pus cătuşele.

Incidentul s-a petrecut marţi, la ora 19,30, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, când poliţiştii serviciului Rutier Alba au oprit un autoturism condus de L.D.I., de 33 de ani, din oraş.

În momentul în care a fost oprit, şoferul a devenit recalcitrant, adresând poliţiştilor injurii şi ameninţări motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea sa.

Ulterior, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de L.D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințarea săvârşită nemijlocit împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax