Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer prins cu 213 kilometri la oră, între Sibiu și Sebeș, pe DN 1. Ce amendă a luat

Publicat

Un șofer a fost prins cu 213 kilometri la oră, între Sibiu și Sebeș, pe DN 1. Este vorba despre un bărbat din Timiș.

El s-a ales cu permisul suspendat şi o sancţiune de aproape 2.500 de lei. Polițiștii l-au oprit din cursă pe drumul naţional DN1, în afara localităţii Cristian.

Aparatul radar a arătat 213 kilometri la oră, adică peste dublul vitezei maxime permise, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„213km/h – este viteza cu care a fost depistat, de către poliţiştii formaţiunii rutiere din Sălişte, un şofer de 31 de ani din Timiş Aparatul radar l-a ‘fotografiat’ pe şofer pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h (pe DN1 km 323+250m, în afara localităţii Cristian, pe sensul de mers Sibiu-Sebeş).

Sancţiunea: 2475 lei (viteza si lipsa documente) şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 zile, din momentul depistării in trafic”, a precizat IPJ Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, „timişoreanul a depăşit viteza înregistrată ieri, exact pe acelaşi sector de drum, de către un bărbat de 28 de ani, din Apoldu de Sus, care a fost surprins de pistolul radar circulând cu viteza de 193 km/h”.

Şi acest şofer a fost sancţionat cu o amendă de 1.485 de lei şi 120 de zile de suspendare, din momentul depistării în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate