Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer prins cu viteză de peste 200 km/h pe autostrada A10 Aiud-Turda. Ce amendă a primit, pe lângă reținerea permisului

Publicat

politie

Unul dintre cei 8 șoferi sancționați în weekend pentru că au circulat cu viteză peste 200 km/h pe autostradă a fost prins de radar pe A10, între Turda și Aiud.

Circula cu un autoturism pe sensul spre Aiud, iar la km 48 radarul a indicat în cazul său viteza de 202 km/h.

În perioada 16 – 17 mai 2020, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie și au depistat 8 șoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A1, A2, A3 și pe A10. Au fost înregistrați de aparatele radar, în timp ce rulau pe autostradă cu viteze de peste 200 km/h, a anunțat Poliția Română.

Ceilalți șoferi au fost depistați pe Autostrada A1, București – Râmnicu-Vâlcea (4 persoane). Vitezele înregistrate de radar au fost 200 km/h, 201 km/h, 203 km/h, respectiv 206 km/h.

Alte două persoane, au fost sancționate, pentru că, pe A2 București – Constanța, au fost depistate conducând cu 212 km/h, respectiv 207 km/h.

De asemenea, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, sensul de mers spre Câmpia Turzii, kilometrul 16, polițiștii au depistat o persoană conducând un autoturism cu viteza de 201 km/h.

Cele 8 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi între 1305 și 2.900 de lei fiecare, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax