Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şofer prins în flagrant, în timp ce mituia poliţiştii de la rutieră, la Şibot

Publicat

Un bărbat de 33 de ani din Orăştie este cercetat pentru că a încercat să mituiască politiştii de la rutieră, care l-au oprit în trafic pentru control.

UPDATE: Bărbatul a părăsit arestul IPJ Alba şi urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Acesta se deplasa cu maşina pe DN7, marţi, pe raza comunei Şibot, când oamenii legii au constatat că şoferul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat încă din 2010, când a încălcat legislaţia rutieră. Bărbatul a încercat să ofere poliţiştilor suma de 1000 de lei pentru a nu-i fi întocmite documentele de constatare a infracţiunii.

Agenţii de poliţie au comunicat celor competenţi aceste aspecte, iar, în colaborare cu ofiţeri din cadrul DGA Alba şi sub supraveherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, au reuşit prinderea în flagrant a bărbatului, în timp ce oferea suma de bani.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Alba şi este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi pentru dare de mită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax