Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer prins sub influența drogurilor pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva. Altul conducea cu 223 km/oră

Publicat

Polițiștii au surprins în trafic, duminică, 2 ianuarie, pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva – Holdea un șofer aflat sub influența drogurilor și altul care conducea cu viteză de 223 km/h.

Potrivit IGPR, duminică, în jurul orei 11.00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea (Sibiu) – Deva au identificat un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism, pe autostrada A1, la km. 247, pe breteaua de acces (Sibiu – n.r.).

În urma testării, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. A fost dispusă prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a tipului de substanță psihoactivă prezentă în organism.

În torpedoul autoturismului, au fost descoperite un dispozitiv de mărunțire, cu resturi vegetale, de culoare verde-oliv, ce par a fi substanțe psihoactive, un suport pentru țigarete și 2 cutiuțe negre, cu foițe de hârtie. Acestea au fost ridicate de polițiști.

Aceștia au deschis dosar penal și i-au reținut permisul de conducere.

Tot duminică, pe autostrada A1, tronsonul Sibiu (Sebeș) – Holdea, km. 360, calea 2 (sensul spre Sibiu/Sebeș), a fost depistat un autoturism circulând cu 223 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei. De asemenea, a rămas fără permis, pentru 90 de zile.

foto: Politia Română (Facebook)

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax