Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şofer REŢINUT de poliţişti după ce a provocat ACCIDENT la Feneş, lângă Zlatna şi a fugit de la faţa locului

Publicat

arestat, catuse Şoferul care a provocat un accident rutier, în Feneş, lângă Zlatna şi a părăsit locul producerii lui, a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul de 61 de ani a fost depistat la aproape o săptămână după producerea evenimentului.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Zlatna au luat măsura reţinerii, marţi, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.S., de 61 de ani, din Feneş, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificare şi ştergerea urmelor acestuia.

În 18 noiembrie, seara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localităţii Feneş, l-a acroşat pe un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Feneş, care circula pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului, victima a suferit leziuni la un braţ şi la un picior.

Ulterior, G.S. a părăsit locul producerii accidentului şi a încercat să şteargă urmele acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax