Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șofer tras pe dreapta, pe Autostrada A1 pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. Ce s-a întâmplat după

Publicat

Un șofer a fost tras pe dreapta, pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. S-a întâmplat în 22 aprilie 2023, iar un an mai târziu a fost trimis în judecată. 

În data de 16 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tânărul va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

Deși a fost tras pe dreapta la o zi de la consum, substanța activă din jointul de canabis THC, se afla în salivă. De asemenea, la probele biologice de la spital a ieșit substanța activă.

Chiar dacă șoferul consumase cu o zi înainte să fie tras pe dreapta, acesta va fi judecat tot pentru conducere sub influența drogurilor.

Pentru ce va fi judecat șoferul

”În data de 22 aprilie 2023, în jurul orelor 15:14, inculpatul a condus autoturismul  pe autostrada A1, deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive, fiind depistat pozitiv atât în mostra de sânge, cât și în cea de urină pentru derivați de canabis.

nculpatul a recunoscut săvârșirea infracțiunii, a declarat că în data de 21.04.2023, a fumat o țigara cu amestec de tutun și canabis și că s-a urcat la volan întrucât nu simțea că ar mai fi fost sub efectul substanțelor psihoactive”, au notat magistrații.

Drept urmare acesta va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    joi, 25.04.2024 at 14:16

    I really hope, that the magistrate dismisses this. Really, has it gotten to this point? A year later going to court, for a joint smoked a day before driving 😥🙄. What a waste of time, tax money & resources. Wow.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax