Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi băuți sau fără permis, ”bombele” pe roți de pe drumurile din Alba. Ce au găsit în trafic polițiștii, după ”relaxare”

Publicat

Polițiștii din Alba au descoperit în trafic mai mulți șoferi care puneau în pericol circulația rutieră. Unii dintre ei nu aveau permis deloc, sau era deja suspendat, iar alții erau băuți la volan.

În primele zile de ”relaxare”, în condițiile în care circulația în interiorul localităților nu mai este condiționată, traficul a revenit la valori înalte în tot județul Alba. 

Polițiștii din Alba au transmis cele mai relevante cazuri înregistrate în ultimele două zile:

La data de 19 mai 2020, în jurul orei 10,40, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 66 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, în afara orașului Teiuș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 19 mai 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un moped, pe strada Valea Aiudului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 20 mai 2020, în jurul orei 01.00, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 mai 2020, în jurul orei 00.40, polițiștii din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Cântarului din municipiu, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, din Sebeș.

Întrucât bărbatul emana halena alcoolică, polițiștii i-au solicitat se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax