Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi beți sau fără permis, prinși în trafic de polițiștii din Alba. Au pus în pericol circulația pe drumurile publice

Publicat

Polițiștii din județul Alba au depistat în weekendul care a trecut mai multe persoane care au pus în pericol circulația pe drumurile publice. Este vorba despre șoferi care au condus autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Galtiu, județul Alba, la data de 26 martie 2021, în jurul orei 19.50 în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107B, pe raza localității Galtiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Băut la volan

Oamenii legii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, la data de 26 martie 2021, în jurul orei 19.40, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zlatnei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Minor la volanul unui autoturism

La data de 27 martie 2021, polițiștii de siguranță publică din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pădurenilor din Sebeș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 27 martie 2021, în jurul orei 09.00, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Moților din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Băut la volanul unui excavator neînmatriculat

Polițiștii Secției 5 Poliție Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Crăciunelul de Jos, județul Alba, la data de 27 martie 2021, în jurul orei 13.55, în timp ce conducea un excavator neînregistrat sau neînmatriculat în circulație, pe strada Cloșca din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cu ATV-ul, fără permis

La data de 28 martie 2021, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, comuna Mihalț, în timp ce conducea un ATV, pe strada Principală din comună, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul ATV-ului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax