Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi care au pus în pericol traficul rutier din județul Alba. Tânăr de 21 de ani, prins de polițiști beat la volan

Publicat

Polițiștii au prins doi șoferi care puneau în pericole traficul rutier. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, prins băut la volan în toiul nopții pe un drum național din Apuseni și despre un bărbat care circula cu o autorizație provizorie de circulație expirată de 6 luni. 

La data de 29 noiembrie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii Postului de Poliție Lupșa au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Iara, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 noiembrie 2022, în jurul orei 12,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Bucerdea Grânoasă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Lopadea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat avea autorizația provizorie de circulație expirată din luna aprilie a anului 2022.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ – sursă IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax