Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi cu 1 mg/l alcool “la bord” prinşi în trafic, la Aiud şi Unirea. Unul dintre ei a provocat accident

Publicat

pol

Căldura amestecată cu alcool peste măsură a adus probleme pentru doi şoferi prinşi în trafic de poliţiştii din Alba, vineri, pe drumurile din judeţ. Unul dintre acesta a provocat accident, însă, spre norocul său, nu au fost înregistrate victime.

Vineri, la ora 21,50 Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie, de drumul spre Hopârta. Un bărbat de 40 de ani (N.D.D.) din comuna Hopârta a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit autoturism condus regulamentar din sensul opus. Nu au fost personae rănite, dar şoferul a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. N.D.D.  a fost condus la Spitalul municipal Aiud, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g./l alcool pur în sânge”.

Tot vineri, după-masa, la ora 17.30, pe Drumul Naţional 1, pe raza Comunei Unirea, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea  au oprit pentru control  o autotutilitară condusă de C.F.C., de 40 ani din Cluj-Napoca. Oamenii legii au sesizat că şoferul emana miros de alcool, astfel că l-au controlat cu aparatul alcooltest şi au aflat că avea 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul municipal Aiud, unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge la interval de o oră şi a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    sâmbătă, 07.07.2012 at 13:09

    DE CE NU SUNT MASURI MAI DRASTICE INPOTRIVA ACESTORI INCONSTIENTI CARE PUN VIATA NOASTRA IN PERICOL, DACA VIATA LOR NU LE INTERESEAZA.POLITIA NU FACE NIMIC CA CEI CU TELEFON, VORBIND LA VOLAN SA FIE PEDEPSITI, SI CEI CARE TREC CU VITEZE PE TRECERE DE PIETONI LA FEL.CHIAR NICI O INBUNATATIRE DE CAND AVEM NOU MINISTRU.TOT BANUL, SI PILA, SI INGANFATI FAC LEGEA IN ROMANIA .CEI PRINSI CU ALCOOL.CONFISCATI MASINA CEL PUTIN 1-3 LUNI SI SUSPENDAT CARNETUL 10 ANI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax