Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi cu dosare penale după ce au fost prinşi băuţi la volan de poliţiştii din Alba. Doi dintre ei aveau peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

Publicat

Weekendul trecut, poliţiştii din Alba au întocmit dosare penale pentru mai mulţi şoferi prinşi în trafic sub influenţa alcoolului. Doi dintre aceştia, un bărbat din Şugag şi un tânăr din Roşia Montană aveau peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la ora 18.55, poliţiştii din Abrud au oprit pentru control, pe DC 146, pe raza comunei Roşia Montană, un autoturism condus de R.T.A. (26 de ani), din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Abrud, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La Spitalul orăşenesc Abrud, tânărul a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.40, poliţiştii  din Ocna Mureş l-au depistat pe strada Mihai Eminescu pe V.E., de 41 de ani, din Ocna Mureş, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, la ora 21.30, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit pentru control, pe DN 67C, un autoturism condus de B.S., de 52 de ani, din comuna Şugag. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i–au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, la ora 1.56, pe strada Doinei din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe G.D.L. (36 de ani) din Alba Iulia, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 21.10, poliţişti din Teiuş au oprit pentru control, pe DN1, un autoturism condus de M.S.C. (45 de ani) din Teiuş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 5.42, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfășurau activități de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Stadionului din municipiu, au oprit un autoturism condus de M.A.O., un tânăr de 23 de ani, din Aiud. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile, faţă de conducătorii auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax