Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi depistați fără permis la Sebeș și Ocna Mureș. Un bărbat din Șona a refuzat să i se recolteze probe biologice

Publicat

Polițiștii din Sebeș, Jidvei și Teiuș au  constatat joi mai multe infracțiuni rutiere. Doi bărbați au fost depistatați în trafic la Sebeș și Teiuș cu permisul suspendat, iar un bărbat din Șona, aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a refuzat testarea și recoltarea probelor biologice.

Astfel, în timp ce acționau pe DN 67C,  polițiștii rutieri din Sebeș au depistat un bărbat, de 44 de ani din Medgidia, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, au oprit, pentru control, pe raza localității Iclod, un autoturism condus de un bărbat, de 75 de ani, din comuna Șona.

Întrucât conducătorul autovehiculului emana miros de alcool, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării de probe biologice, dar acesta a refuzat.

În prezent, față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Joi, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax