Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferi din Aiud şi Valea Lungă, cu dosare penale. Unul a condus cu alcoolemie de 0,72 mg/l şi celălalt, cu viteză şi fără permis

Publicat

etilotest1Doi bărbaţi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce poliţiştii i-au prins în trafic în timp ce conduceau maşini sub influenţa alcoolului sau fără permis. Un șofer din Valea Lungă avea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un tânăr de 20 de ani din Aiud a fost prins la volan fără permis, cu viteză prea mare, prin Alba Iulia.

La data de 24 februarie în jurul orei 14.50, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce efectuau activităţi de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Valea Lungă , l-au depistat pe T.S.D., de 41 de ani, din Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.S.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot marţi, în jurul orei 12.26, în timp ce acţionau pentru combaterea excesului de viteză pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe B.S. de 20 de ani, din Aiud, care conducea un autoturism cu viteza de 64 de kilometri/oră.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax