Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferi din Alba cercetați de Poliție. Au condus autovehicule neînmatriculate

Publicat

politie

Patru șoferi din județul Alba au fost identificați de către polițiștii brigăzii rutiere în timp ce conduceau autovehicule care nu erau înmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, în 17 septembrie, în jurul orei 15.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de înmatriculare a autoturismului erau expirată din luna mai 2018.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 august 2018, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Şard, au oprit pentru control un autoturism ce era condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Ighiu şi care avea aplicate plăcuţe provizorii de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care, faţă de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 septembrie 2018, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Vingard, l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Şpring, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna august 2018.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 17 septembrie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca Muresului, l-au depistat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Ocna Mureş, în timp ce circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax