Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi din Alba, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Au pus în pericol siguranţa circulaţiei

Publicat

etilotest, test alcool, politia

Mai mulţi şoferi care au fost prinşi în trafic, în weekend, de Poliţia Alba, sunt cercetaţi penal. Au pus în pericol siguranţa circulaţiei, aflaţi la volan sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 22.20, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DN 75, l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din Cîmpeni, care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Vasile Lucaci din Ciumbrud, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 12.15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Livezile, judeţul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Faţă de cei trei conducători auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax