Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferi din Alba Iulia şi Ocna Mureş, cu dosare penale pentru alcool la volan. Unul dintre ei a lovit o maşină parcată pe o stradă din Cîmpeni

Publicat

pol

masina politie Doi bărbaţi din Alba Iulia şi Ocna Mureş s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti, joi, în timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. În primul caz, conducătorul auto a lovit o maşină parcată pe o stradă din Cîmpeni, iar celălalt a condus o maşină şi fără permis.

Joi, la ora 5.55, o patrulă de siguranţă publică din Cîmpeni, formată din poliţişti şi jandarmi, în timp ce executa activităţi de patrulare pe raza orașului, a identificat, în Piaţa Avram Iancu, un autoturism parcat ce era avariat în partea din spate.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul fusese lovit cu puţin timp în urmă, de un autoturism condus de O.N.C., un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Alba Iulia, acesta fiind identificat pe strada Transilvaniei din Cîmpeni.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Cîmpeni, unde a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O.N.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de a se supune prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 15.22, poliţiştii rutieri din Ocna Mureş au oprit pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism condus de C.T., de 59 de ani, din oraş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în plus era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

C.T. a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax