Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şoferi din Valea Lungă, Daia Română şi Cugir, prinşi la volan sub influenţa alcoolului. S-au ales cu dosare penale

Publicat

pol

În perioada 4-5 mai, trei conducători auto din judeţul Alba au fost prinşi de poliţiştii rutieri conducând autovehiculele sub influenţa alcoolului. În toate cele trei cazuri au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 4 mai, ora 02.50, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au oprit pentru control, pe raza comunei, un autoturism condus de S. N. (29 de ani), din localitate. În urma testării conducătorului auto cu fiola alcooltest, reactivul acesteia şi-a schimbat culoarea în proporţie de 70%, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 5 mai, în jurul orei 21.35, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DJ 106 K, pe raza comunei Daia Română, au observat un autoturism ce era oprit în şanţul de pe marginea drumului. Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, I.I.A. (20 de ani), din comuna Daia Română, care a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 1.55, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe strada Alexandru Sahia pe P.V.I. (43 de ani), care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cugir, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax