Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi fără permis, depistați în trafic la Alba Iulia și Noșlac. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Doi șoferi fără permis au fost depistați în trafic la Alba Iulia și la Noșlac. Un bărbat din Ungaria a fost depistat luni,11 iulie, în trafic la Alba Iulia fără permis, la volanul unui autovehicul radiat din circulație. Tot luni un tânăr din Luduș a fost identificat de polițiști conducând, sub influența alcoolului, un moped fără permis și fără ca autovehiculul să fie înmatriculat.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba,  polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un autocamion care avea atașată o rulotă și era condus de un tânăr de 27 de ani, din Ungaria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volanul autocamionului nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia se afla precum și faptul că autovehiculul era radiat din circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Luni seara, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Stâna de Mureș, comuna Noșlac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat în circulație.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax