Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi prinși la volan, în Alba, fără permis sau sub influența alcoolului. Unul dintre ei trebuia să fie în carantină

Publicat

Șapte persoane s-au ales cu dosare penale, în weekend, după ce au circulat pe șosele din Alba, la volanul unor autoturisme, fără a deține permis sau sub influența alcoolului. Unul dintre ei trebuia să se afle în carantină.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 19 martie, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj  l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Oborului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi trebuit să se afle la domiciliu, ca urmare a faptului că a fost carantinat.

Față de conducătorul auto, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis și a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendată de 1.000 de lei, conform prevederilor din Legea 55/2020.

Tot vineri, în jurul orei 20.00, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliței Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din cartierul Partoș al municipiului Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri, în jurul orei 16.30, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au depistat pe un tânăr de 26 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Costache Negri din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, 20 martie, în jurul orei 19.15, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 20 ani, din Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Vineri, 20 martie, în jurul orei 18.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pirita, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 21 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii din Fărău l-au depistat pe un bărbat de 55 ani, din municipiul Târnăveni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șilea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax