Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferi prinși sub influența drogurilor, în trafic, în județul Alba. Unul dintre ei este cetățean străin

Publicat

Polițiștii din Alba au deschis dosare penale în cazul a trei bărbați prinși în trafic, la volanul unor mașini, aflați sub influența drogurilor. Doi au fost opriți la Alba Iulia și celălalt la Galda de Jos.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 14 ianuarie, în jurul orei 16.46, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au oprit, pentru control, pe raza localității Galda de Jos, un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 26 de ani.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit, pentru control, pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara.

În jurul orei 3.15, tot pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, polițiștii au oprit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma testării celor trei cu aparatul drogtest, a rezultat că erau sub influența drogurilor, motiv pentru care au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței, în organism, a substanțelor cu efect psihoactiv.

Față de cei trei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor interzise.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax