Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferii condamnați pentru conducere sub influența alcoolului sau drogurilor rămân 10 ani fără permis. Lege adoptată de Senat

Publicat

Șoferii condamnați pentru conducere sub influența alcoolului sau drogurilor rămân fără permis până la 10 ani. Legea a fost adoptată de Senat.

Actul normativ a fost adoptat cu 101 de voturi. Nu a fost înregistrat niciun vot împotrivă.

”Senatul a votat astăzi legea prin care șoferii condamnați pentru conducerea vehiculelor băuți sau drogați pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.

Așa cum am promis, continuăm planul de măsuri pentru reducerea numărului de morți pe drumurile României, declasând-o de pe primul loc la decesele rutiere, în ultimii șase ani.

După Legea Anastasia, a venit, ținându-mi promisiunea, modificarea legislativă prin care șoferii prinși cu alcoolemie mai mare de 0,8/mie sau drogați nu mai pot redobândi permisul în decurs de până la 10 ani”, a anunțat Robert Cazanciuc, vicepreședinte al Senatului.

Legea este trimisă pentru vot final la Camera Deputaților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    luni, 11.12.2023 at 21:39

    I guarantee, this will not make any difference. The problem is with no proper lighting on ALL walkways,with how people are taught to drive here,too congested and selfish,aggressive drivers. Don’t believe me? Check back this time next year. Romania will still be in the top 3.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax