Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferii din România vor putea afla în timp real ce se întâmplă în trafic. A fost lansat sistemul TraficOk

Publicat

TraficOK, primul sistem privat care colectează, interpretează și livrează date din trafic în timp real, la nivel național a fost lansat marți de AROBS Transilvania Software. Soluția va fi disponibilă atât ca aplicație TMC (Traffic Message Channel) pentru GPS-uri, cât și ca aplicații pentru smartphones și tablete și vine în sprijinul conducătorilor auto, cu scopul de a evita diversele blocaje sau situații neprevazute din trafic.

Primul GPS din România care beneficiază de acest serviciu TMC preinstalat este Smailo TraficOK, o variantă îmbunătățită a navigatoarelor produse de AROBS încă din 2008. Beneficiile pe care le oferă noul Smailo TraficOK pot fi măsurate în reducerea costurilor de transport și a timpilor de deplasare, dar și în creșterea confortului și siguranței călătoriei, un utilizator al acestui serviciu având posibilitatea de a evita în proporție de 80% situațiile nefavorabile indicate în trafic.
Sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax