Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferii nu știu să circule pe autostrăzile din România: unii merg prea lent, alții prea tare. Titi Aur: E plin de parveniți

Publicat

Expertul în conducere preventivă, Titi Aur, spune că îi este foarte greu să conducă pe autostrăzile din România, întrucât acestea sunt pline de șoferi care conduc prea încet pe prima bandă și prea tare, pe banda a doua.

În timpul unei emisiuni de la DC News, Titi Aur a dezbătut alături de moderatorul Florin Răvdan modul în care pentru el șofatul pe autostrăzile din România a devenit un adevărat coșmar.

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme.

Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 de kilometri la oră. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 de kilometri la oră. Dar este imposibil.

Pentru că pe banda unu circulă mașinile lente, iar pe banda doi sunt „nebunii” care vor să meargă cu viteză foarte mare.

Și sunt agresivi, vin în spate, fac cu farurile. Ei sunt incomodați de mine care merg cu 130 de kilometri la oră pe banda doi, pentru că pe banda unu aș fi nevoit să merg cu 90 de kilometri la oră”, a precizat Titi Aur.

„Când e coloană de mașini pe banda unu, cei agresivi vin în viteză, vor să frânez, să reduc viteza la 90 de kilometri la oră și să mă dau să treacă ei cu 190 de kilometri la oră.

Și atunci fac un slalom pe autostradă. (…) Evit să mă cert dar sunt șoferi care conduc agresiv, vin cu viteză în bara mea. Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe, cu xenoane, nu mașini de amărâți.

Ci de oameni parveniți. O spun cu toată răspunderea, sunt niște parveniți. Pentru că un om civilizat care a făcut bani și are o mașină bună nu se comportă așa.

Ei sunt cei care nu înțeleg că soarta le-a oferit o mașină scumpă, dar nu e șoseaua lor”, mai spune Titi Aur.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jean

    luni, 12.06.2023 at 21:02

    Perfecta radiografia!

  2. Lupul-sur

    marți, 13.06.2023 at 17:08

    domnul Titirica Haurisor sa consulte legislația din România. De când este interzis să se circule cu 90 km/ h pe o autostrada din Romania?. In alta ordine de idei articolul este foarte vechi, venit după un articol și mai vechi , că un …. mestecat și rasmestecat poate poate mai obține o reacție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax