Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferii pot primi notificare prin e-mail când le expiră rovinieta. Ce trebuie să facă

Publicat

rovinieta control online cnair

CNAIR a anunţat că a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilității rovinietei achiziționată prin intermediul portalului www.erovinieta.ro.

Opţiunea a fost aplicată ca urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta și peajul, precizează CNAIR.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile.

Pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare.

Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax