Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferii vor putea accesa online hartă digitală cu informaţii despre drumuri şi circulaţie, pe site-ul CNADNR

Publicat

trafic rutier autostrada De anul viitor, conducătorii auto vor putea verifica online, pe site-ul CNADNR condiţiile de trafic rutier pe autostrăzi şi drumuri naţionale, lucrări, restricţii de circulaţie, accidente şi alte informaţii utile.

Este vorba despre o hartă digitală ce va conţine toate autostrăzile şi drumurile naţionale din România.

CNADNR urmează să atribuie prin achiziţie directă un contract pentru servicii de afişare pe o hartă electronică a condiţiilor de circulaţie pe drumuri naţionale şi autostrăzi, informaţii atât pentru Comandamentul Central de Iarnă, cât şi pentru public, pe site-ul companiei.

Datele disponibile se vor referi la starea infrastructurii, restricţiile de circulaţie şi de viteză, evenimentele de trafic în timp real, lucrări executate, accidente, date despre fluenţa traficului, dar şi imagini preluate de la camerele video de monitorizare a traficului.

„Citirea şi actualizarea informaţiilor se va face în mod automat, folosind interfeţe de import a datelor din sistemele informatice existente ale CANDNR, fără intervenţia vreunui operator”, se precizează în caietul de sarcini.
sursa: gândul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax