Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul autocisternei care a provocat accidentul în care a decedat subofițerul MApN, cercetat pentru ucidere din culpă

Publicat

IMG_2841 Șoferul din Lopadea Nouă care a provocat accidentul de miercuri, pe DN1, între Teiuș și Alba Iulia, în urma căruia un militar al Regimentului 30 Gardă a decedat iar alte cinci persoane au fost rănite, este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vezi și UPDATE | FOTO: ACCIDENT pe DN1, între Teiuş și Alba Iulia. Impact între un autocar MApN şi o autocisternă. Un subofițer a DECEDAT

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Luminița Prodan, în cauză s-a întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pentru șoferul autocisternei care a provocat accidentul.

Reamintim faptul că miercuri, la ora 16.25, pe DN 1, la kilometrul 396, în afara localității Galda de Jos, S.M., de 37 de ani, din comuna Lopadea Nouă, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară (cisternă de lapte) în direcţia Alba Iulia – Teiuş, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un autobuz aparţinând unei unităţi militare din municipiul Bucureşti după care a intrat în coliziune frontală cu un alt autobuz aparţinând aceleiaşi unităţi militare, ultimul dint-o coloană formată din patru autobuze.

În urma accidentului, plutonierul major Mihai Laurențiu-Rodian în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, pasager pe locul din dreapta faţă al autobuzului, a decedat, iar şoferul autoutilitarei şi o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, pasageră în autoutilitară, au fost diagnosticați cu fracturi costale și de membre, fiind internați la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Alţi patru ocupanţi ai autobuzului au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Conducătorii celor două autobuze implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului autoutilitarei i-a fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. A.D

    joi, 30.07.2015 at 17:13

    Scapa …lejer.
    Legislatia din Romania te incurajeaza sa omori oameni nevinovati cu masina .

  2. albanezul

    vineri, 31.07.2015 at 05:03

    Legislatia e proasta,dar problema este cine o aplica! Procesele dureaza ani,se dau termene lungi!Si acum sunt in „vacanta”2 luni cam toti de la tribunale,apoi se plang ca nu au timp destul. Ps.Prostimea are abia 1 sau 2 saptamani de concediu….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax