Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferul BMW-ului care a lovit un motociclist în faţa staţiei de salvare din Alba Iulia avea permisul suspendat pentru alcool la volan

Publicat

Şoferul autoturismului BMW care a nu a acordat prioritate unui motociclist, luni după-amiaza, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, şi l-a lovit avea permisul de conducere suspendat pentru conducere sub influenţa alcoolului. Astfel, acesta este cercetat acum pentru două infracţiuni.

Luni, la ora 18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au intervenit, la intersecţia străzilor Septimius Severus cu Calea Moţilor, din municipiul Aba Iulia, pentru soluţionarea unui accident rutier.

Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că Paul H., de 26 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de Daniel A., de 33 ani, din Alba Iulia.

Cu ocazia cercetărilor ulterioare s-a stabilit că Paul H. are permisul de conducere suspendat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, Daniel A. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde s-a stabilit că a suferit leziuni corporale uşoare, nefiind necesară internarea acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  196 al. 2, din Codul Penal si „conducerea unui vehicul de către o persona căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul  335, al 2 din Codul Penal.

Citeşte şi FOTO-VIDEO | Accident în Alba Iulia: Impact între un autoturism şi o motocicletă, în apropierea staţiei de salvare din Cetate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax