Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care a lovit microbuzul la ieșirea de pe autostrada A1 de la Ocna Sibiului a fost prins într-o bodegă

Publicat

Șoferul care a provocat accidentul auto la ieșirea de pe autostrada A1 Sebeş-Sibiu, la Ocna Sibiului, a fost prins în miez de noapte. Imediat după accident, acesta a fugit pe câmp. În jurul orei 00.30, a fost depistat de polițiști într-un bar de pe raza localității Slimnic. Avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul fost reținut pentru 24 de ore și va fi adus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Opt persoane au fost rănite în accident, după ce un autoturism a lovit un microbuz.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: ACCIDENT la ieșirea de pe A1 Sibiu-Sebeș. Microbuz cu 11 persoane implicat. Șoferul vinovat a fugit pe câmp

Potrivit IPJ Sibiu, azi noapte, în jurul orei 00.30, şoferul care a produs accidentul de pe autostrada A1, la ieșirea de la Ocna Sibiului a fost prins și reținut. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Șura Mică, a fost depistat într-un bar de pe raza localității Slimnic.

În momentul depistării, rezultatul testării alcoolscopice a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. 
În urma accidentului rutier produs sâmbătă seara, opt persoane, dintre care doi minori, au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale. 
În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. 
Față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că accidentul rutier s-a produs sâmbătă seara în jurul orei 19.00, la ieșirea de la Ocna Sibiului, de pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș.

Șoferul unui autoturism care conducea spre aeroport a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz ce transporta persoane, condus regulamentar.  

Imediat după impact, șoferul autoturismului a abandonat mașina și a fugit pe câmp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ovi

    duminică, 27.01.2019 at 16:53

    părăasirea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax