Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferul care a provocat ACCIDENT la Draşov a fost REŢINUT. Era băut şi conducea fără permis

Publicat

Tânărul în vârstă de 34 de ani din Şpring, care a provocat, duminică, accident la Draşov, a fost reţinut de Poliţie. Acesta a condus o maşină cu numere false, fără permis şi sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului şi a doborât un stâlp de electricitate. Trei persoane au fost rănite în acest accident.

Vezi şi Accident cu trei răniți la Drașov. Șoferul era băut, nu avea carnet iar mașina nu era înmatriculată

Potrivit IPJ Alba, în 29 octombrie, în jurul orei 15.30, C.P. (34 de ani), din comuna Şpring, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cunța – Drașov, pe strada Principală din satul Draşov (comuna Șpring), în dreptul stației de carburant „Iviniş”,  nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat pe acostament, pe partea dreaptă a sensului de deplasare, pe care l-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi alţi pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul Județean Alba pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma cercetării, poliţiştii au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului şi seria de șasiu aparţineau unui alt autoturism.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date existente la nivelul Poliţiei, a rezultat faptul că C.P. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Faţă de C.P. s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vatamare corporala din culpă,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax