Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şoferul care a provocat ACCIDENT mortal în Apuseni şi a fugit de la faţa locului, REŢINUT de poliţişti. Avea alcool „la bord”

Publicat

arestat, catuse Tânărul de 24 de ani care a condus băut şi a provocat, miercuri seara, accident mortal în Munţii Apuseni a fost reţinut de poliţişti. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 57 de ani din comuna Lupşa, a murit.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de şoferul de 24 de ani, din comuna Lupşa, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Miercuri seara, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Lupşa, fiind sub influenţa alcoolului, tânărul a comis un accident rutier în urma căruia un bărbat de 57 de ani, din comună, a decedat.

Vineri, şoferul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vezi şi UPDATE: ACCIDENT grav în Lupșa. Un bărbat a DECEDAT după ce a fost lovit de un autoturism. Șoferul a fugit de la fața locului

Reamintim că în 18 noiembrie, în jurul orei 21.20, poliţiştii din Lupşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe marginea Drumului Naţional 75, pe raza localităţii Lupşa, se afla căzut un cetăţean din comună.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.V., de 57 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce se deplasa ca pieton, a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul producerii acestuia.

Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde, la scurt timp, a decedat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit identificarea conducătorului auto care a provocat accidentul, A.N.A., de 24 de ani, din comuna Lupşa, care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax