Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care a provocat ACCIDENTUL din Micești a fost REȚINUT. Avea permisul suspendat și era băut la volan

Publicat

Accidentul de duminică seara de pe strada Zlatnei din Micești (Alba Iulia) a fost provocat de un bărbat din județul Bistrița-Năsăud, care conducea băut și cu permisul suspendat. A fost reținut de polițiști. După ce a doborât cu mașina un stâlp, a lăsat fără curent zeci de case din cartier.

Potrivit IPJ Alba, duminică, polițiștii rutieri din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 48 de ani, comuna Budești, județul Bistrița-Năsăud, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.

Vezi și UPDATE : ACCIDENT la Alba Iulia, Micești. Zeci de case fără curent după ce un autoturism a doborât un stâlp pe strada Zlatnei

În 8 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, a condus un autoturism pe strada Zlatnei din municipiul Alba Iulia, având permisul de conducere pentru suspendat și fiind sub influența alcoolului.

Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale și a fost nevoie de intervenția reprezentanților societății furnizoare de electricitate, pentru remedierea defecțiunilor provocate la rețea.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax