Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferul care a provocat ACCIDENTUL MORTAL de lângă Roşia de Secaş a fost reţinut. Este cercetat pentru mai multe infracțiuni

Publicat

sofer pauca Şoferul în vârstă de 20 de ani din localitatea Păuca, judeţul Sibiu, care a condus băut şi fără permis şi a cauzat accidentul în care au murit doi tineri din Roşia de Secaş (Alba), a fost reţinut de Poliţie. Este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost rănit uşor după ce s-a răsturnat cu maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul dintre între Păuca (Sibiu) şi Roşia de Secaş (Alba). În autoturism se aflau însă trei pasageri, toţi din Roşia de Secaş. Doi dintre ei au murit.

Potrivit IPJ Sibiu, şi-au pierdut viaţa în accident T.A.C. (23 de ani) şi N.A.S. (16 ani), ambii din Roşia de Secaş. Erau pasageri în autoturismul Volkswagen Golf condus de D.D.I. (20 de ani), din Păuca (Sibiu).

Cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa ocupau locurile din dreapta faţă, respectiv dreapta spate, în maşină, în momentul accidentului.

Tânărul din Păuca a condus maşina, pe DJ107 B, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, în jurul orei 1.30, în afara localităţii Păuca, a derapat într-o curbă uşoară şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Maşina a ajuns într-un lan de porumb. Unul dintre pasageri a fost proiectat pe carosabil, prin geam.

Şoferul avea 0,84% alcool în aerul expirat şi nu deţinea permis de conducere. A fost rănit uşor, iar al treilea pasager din maşină, C.I.D., un adolescent de 16 ani, din Roşia de Secaş, a scăpat fără leziuni.

Vezi şi FOTO: ACCIDENT MORTAL lângă Roşia de Secaş. Doi tineri din comună, unul dintre ei minor, şi-au pierdut viaţa. Şoferul era băut şi fără permis

sursa foto: oradesibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax