Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Șoferul din Câmpeni care a lovit cu mașina doi bicicliști pe DN75 și a fugit de la locul accidentului, a fost REȚINUT

Publicat

Tânărul care a lovit cu mașina doi soți care circulau pe bicicletă, pe DN75 la Câmpeni, iar apoi a fugit de la locul faptei, a fost reținut de poliție. Va fi prezentat procurorilor Judecătoriei Câmpeni pentru dispunerea măsurilor legale.

Miercuri, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr de 22 de ani, din oraș, care este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Vezi FOTO ACCIDENT la Câmpeni: Șoferul care a acroșat o biciclistă și a părăsit locul faptei a fost găsit în Dăroaia, Roșia Montană

Potrivit IPJ Alba, în 29 august 2020, în jurul orei 20.40, în timp ce a condus un autoturism pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat doi soți care se deplasau cu bicicletele, după care și-a continuat deplasarea.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi soți, de 49 și 48 de ani, din Câmpeni, în timp ce se deplasau cu bicicletele pe DN 75, din direcția Câmpeni spre Bistra ar fi fost acroșați de un autoturism, care s-a angajat în depășirea altui autovehicul, din sens opus și care și-a continuat deplasarea.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto care a provocat accidentul a fost identificat, pe raza comunei Roșia Montană.

Tânărul de 22 de ani, din Câmpeni, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax