Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul mașinii care a pierdut baloții în zona Alba Iulia a Autostrăzii Sebeș-Turda a fost idendificat. Ce amendă a primit

Publicat

Polițiștii l-au identificat pe șoferul mașinii care a pierdut, sâmbătă seara, baloți de paie pe autostrada Turda – Sebeș, în zona Alba Iulia. Pericolul a fost semnalat de un cititor Alba24, care a trecut prin zonă și care a sunat și la 112.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Alba Iulia, care a fost amendat cu suma de 870 de lei pentru că nu și-a asigurat încărcătura. 

Imediat după ce situația a fost semnalată la 112, polițiștii de la Biroul Autostrăzi și reprezentanții administratorului autostrăzii au intervenit pentru eliminarea pericolului.

Prezența baloților, cel mai probabil căzuți dintr-o mașină, au fost semnalați sâmbătă seara în apropiere de Alba Iulia, dinspre ieșirea de Nord, pe sensul de mers spre ieșirea de Sud.

Citește și: Pericol pe autostrada Sebeș-Turda. Baloți împrăștiați pe carosabil în zona Alba Iulia

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax