Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferul unei autoutilitare înmatriculate în Cluj, prins la volan fără permis, după ce a oprit într-o staţie de autobuz din Alba Iulia. A fost depistat de Poliţia Locală

Publicat

autoutilitara permis bus Polițiștii locali din Alba Iulia l-au depistat miercuri pe un conducător auto care figura cu permisul de conducere suspendat. Acesta a fost identificat după ce s-a oprit în stația de autobuz.

Miercuri la ora 13.30, polițiștii locali albaiulieni din cadrul Biroului Circulație au legitimat pe conducătorul unei autoutilitare staționate pe Bd. Revoluției 1989 din municipiul Alba Iulia, în spațiul rezervat mijloacelor de transport în comun.

La solicitarea justificată a documentelor, N.A. nu a prezentat permisul de conducere, motiv pentru care a fost verificat în bazele de date. Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta figura cu permisul de conducere suspendat, ulterior fiind condus și predat la I.P.J. Alba – Poliția Municipiului Alba Iulia, în vederea continuării cercetărilor în această cauză.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au întocmit dosar de cercetare penală, unui tânăr de 26 de ani, din Ocna Mureş, depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Alba Iulia, în jurul orei 14.00, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, în zona Pieţei Cetate, întrucât autovehiculul pe care-l conducea, era oprit neregulamentar.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de conducere a lui N.A. este suspendat din data de 20 iulie 2015, pentru o perioadă de 60 de zile.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax