Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Solidaritate pentru Ucraina, la Alba Iulia: Participanții sunt rugați să aducă o floare, duminică, în Piața Cetății

Publicat

Un manifest de solidaritate față de locuitorii din Ucraina, afectați de invazia rusească va avea loc, duminică, 27 martie, de la ora 18.00, în Piața Cetății, din Cetatea Alba Carolina. 

Locuitorii din Alba Iulia sunt invitați să meargă alături de voluntarii grupului ”Uniți pentru Ucraina – Alba Iulia” și în semn de compasiune pentru copiii uciși de armata rusească, să aducă o floare. 

” Oamenii din Mariupol trebuie să trăiască. Ajută-i. Spune-le povestea. Să știe toată lumea că uciderea oamenilor pașnici continuă. Niciodată albaiulienii nu au rămas indiferenți, de aceea, avem o datorie umană să fim solidari cu cei care își varsă sângele pentru a fi și a rămâne liberi.

Acesta este un apel de unitate pentru toți cei care iubesc libertatea, greu câștigată și de noi în 1989, respectă drepturile fundamentale, iubesc valorile europene, refuză războiul, susțin democrația și se roagă pentru toți cei care au murit deja nevinovați.

Manifestația de solidaritate va avea loc în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina, pe data de 27 martie, ora 18.00. Vă îndemnăm să veniți cu o floare, în semn de respect și de compasiune pentru toți copiii uciși în acest război absurd”, au scris reprezentanții grupului de voluntari, într-o postare pe Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax