Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SOLIDARITATE: ”Transavia” va asigura aparatura pentru efectuarea testelor Covid-19, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Publicat

Compania Transavia se implică activ în sprijinirea autorităților în lupta cu noul virus, coronavirus. Mai exact, compania a anunțat că va asigura pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în județ, precum și echipamentele medicale auxiliare: echipamente și măști de protecție, medicamente și alte materiale.

Solidaritatea companiei cu comunitatea locală vine într-un moment critic, în condițiile în care cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus cresc exponențial în toată țara.

Anunțul a fost făcut într-un comunicat de presă pe care îl redăm mai jos:

”Transavia, una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România și liderul pieței de carne de pasăre din România, anunță comunitatea locală și națională că se implică în sprijinirea autorităților de a lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Astfel, Transavia va asigura pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în județ, precum și echipamentele medicale auxiliare: echipamente și măști de protecție, medicamente și alte materiale.

  • ”Astfel, sperăm ca împreună cu autoritățile locale și cu Spitalul Județean Alba să putem oferi tot suportul medical necesar pentru a veni în întâmpinarea posibilelor infectări și gestionarea lor rapidă. Vom achiziționa în regim de urgență toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19 și vom aloca suplimentar 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști” declară Ioan Popa, președintele și fondatorul Transavia.

În același timp, Transavia își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate”, au transmis reprezentanții companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Claudiu

    vineri, 13.03.2020 at 11:08

    Respect maxim!

  2. Ovidiu

    vineri, 13.03.2020 at 18:57

    Ar trebui sa ia exemplu si alte firme. Momentan jos palaria pt gest.

  3. Doru

    vineri, 13.03.2020 at 19:10

    O sa vedem ce echipamente de protectie o sa fie pentru cadrele medicale,trebuia inchis orasul,nimeni nu intra nimeni nu iasa,cat va fi nevoie,pana nu va iesi un vaccin totul este in zadar !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax