Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Solina România a cerut certificat de urbanism pentru RECONSTRUCȚIA fabricii din Alba Iulia. Livrările de marfă, reluate

Publicat

solina

Fabrica de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia, distrusă într-un puternic incendiu la începutul lunii februarie, va fi reconstruită în curând. Reprezentanții companiei au cerut Primăriei eliberarea a două certificate de urbanism, unul pentru desființarea fabricii și unul pentru reconstrucția ei exact pe amplasamentul celei care a ars. Între timp, compania a reluat primele livrări, cu ajutorul altor fabrici din grup.

Reprezentanții companiei au cerut Primăriei Alba Iulia, în data de 15 februarie, un certificat de urbanism pentru desființarea fabricii de ingrediente alimentare, distrusă ca urmare a incendiului din data de 2 februarie. În prezent, reprezentanții companiei lucrează încă la eliberarea platformei de resturile din construcție rămase în urma incendiului devastator.

Pe 25 februarie, reprezentanții Solina România au solicitat Primăriei emiterea unui nou certificat de urbanism, de această dată pentru reconstrucția fabricii de producție și depozitare condimente alimentare, respectiv construirea centralei termice și anexelor tehnice, pe amplasamentul aflat pe strada Calea Ciugudului, la nr. 7.

Solina a reluat livrările pentru clienți, cu ajutorul fabricilor din grup

”Solina Romania se întoarce în piața ingredientelor alimentare din România, prin realizarea primelor livrări, începând cu săptămâna precedentă” au anuțat reprezentanții companiei, pe siteul propriu al firmei.

s

Activitățile de producție au fost reluate în cadrul fabricilor din Belgia, Franța și Estonia.

De asemenea, la Sântimbru s-a finalizat proiectul de renovare a birourilor de Cercetare-Dezvoltare și stația pilot, în curând fiind posibilă dezvoltarea și testarea de noi produse inovative.

”Totodată, am început activitățile de aprovizionare a noului depozit, localizat în Alba Iulia, unde se descarcă zilnic tone de marfă, o parte din aceasta fiind deja livrată către clienți cheie ai companiei noastre.

În acest fel, este posibilă livrarea comenzilor necesare portofoliului de clienți și continuitatea business-ului pe piața ingredientelor alimentare din Romania și Europa de Est.

Dorim să mulțumim tuturor clienților și partenerilor pentru răbdarea și înțelegerea transmisă în această perioadă critică, suportul acestora fiind motivația zilnică de a deveni o mai bună versiune a noastră” au transmis reprezentanții Solina România.

În ciuda incendiului care a mistuit complet fabrica în urmă cu mai puțin de o lună, reprezentanții Solina România au reușit să se mobilizeze și să repornească activitățile de zi cu zi, pentru a evita pierderea clienților și a afacerii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax