Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Soluţii pentru eficientizarea activităţii fermelor de vaci cu lapte

Publicat

Consiliul Judeţean Alba, organizează  vineri, 25 martie 2011, de la ora 9.00,  în sala 110 a instituţiei, o întâlnire cu tema Soluţii pentru eficientizarea activităţii fermelor de vaci cu lapte, la care vor participa crescători de bovine din judeţul Alba, membrii Asociaţiilor profesionale ale crescătorilor de bovine şi specialişti din domeniu.

În cadrul întâlnirii, vor fi prezentate şi dezbătute concepte moderne pentru optimizarea producţiei de lapte, auditul fermelor, cât si elemente noi din domeniul ecografiei veterinare. Pentru participanţii direct implicaţi în creşterea animalelor, noutăţile din domeniu sunt periodic aduse la cunoştinţa celor interesaţi prin acţiuni de acest gen, care se înscriu în sfera de preocupări ale Consiliului Judeţean Alba, de dezvoltare a parteneriatelor active pentru o dezvoltare rurală durabilă a judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax