Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj Alba24: Care sunt cei mai apreciați primari de orașe din județul Alba. Poți alege 4 primari care să urce pe Podiumul Respectului

Publicat

În decursul unui an întreg, am urmărit îndeaproape activitatea primarilor noştri, ne-am bucurat la fiecare kilometru de drum asfaltat, la fiecare nou centru inaugurat, la fiecare leu investit corect înspre folosul cetăţenilor şi al comunităţii în care trăim. La final de 2011, a venit timpul să aflăm cum percep locuitorii judeţului Alba munca oamenilor care conduc destinele orașelor şi, mai precis, care este cel mai apreciat primar. În acest sens, am elaborat un sondaj.

Vă invităm să vă faceţi cunoscută părerea şi să bifaţi în dreptul numelui primarului care prin activităţile întreprinse în decursul anului 2011 a acumulat aprecierea voastră. Puteți să alegeți patru dintre primarii de orașe din județul Alba.

Voturile voastre şi mai precis rezultatele sondajului realizat de noi ne vor arăta care dintre primarii din Alba ştiu cu adevărat să îşi ducă la îndeplinire atribuţiile.

Care sunt cei mai apreciați primari din județul Alba? Alege patru primari pe care îi consideri cei mai buni

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. aleluia

    luni, 02.01.2012 at 13:02

    sincer, nu cred ca un asemenea sondaj poate fi relevant, pentru ca se va decide proportional cu numarul locuitorilor orasului raportat si la numarul utilizatorilor de internet din orasul respectiv. Un oras mai mare are sanse mai mari sa isi urce primarul in clasament. De altfel, pina acum, ultimele 4 locuri sint ocupate de primarii celor mai mici orase.

    • moderatorul de serviciu

      luni, 02.01.2012 at 19:49

      @aleluia, ai dreptate. de aceea un cititor poate vota un numar de patru primari. aici este vorba de notorietate nu de marimea orasului. un primar dintr-un oras mic poate fi mai apreciat decat unul dintr-un oras mai mare.

  2. albaiulianul

    miercuri, 04.01.2012 at 14:50

    Fara a tine cont de culoarea politica,Hava pare a fi de departe cel mai bun primar,cel mai experimentat si cel mai operativ! In contextul conditiilor specifice zonei noastre,Hava a reusit sa schimbe fata orasului,asta se vede oricine si orice ar zice! Repararea podului din partos inainte de termen,e o realizare notabila! Oamenii il vor tine minte cu siguranta,iar daca siguranta cetateanului va fi garantata pe strazile albaiuliene,atat noaptea cat si ziua ,Hava va fi primarul complet,de neinlocuit in Alba iulia!

  3. Razvan

    miercuri, 04.01.2012 at 23:17

    cine la mai votat si pe mugur ala ??? speram ca Sebesul sa deschida ochii la urmatoarele alegeri si sa nu mai voteze toate mascotele … (e strict parerea mea si trebuie tratata ca atare)…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax