Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj Alba24, faza pe partide: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

s

Publicat

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, stârnesc dezbateri și calcule în interiorul principalelor formațiuni politice din județ, în condițiile în care, în lipsa lui Mircea Hava, lupta este deschisă.

Poziția de primar în municipiul reședință de județ este foarte importantă pentru orice partid, întrucât influențează mult și ceea ce se întâmplă în restul localităților, ca trend și influență.

Dacă ținem cont de rezultatele de la alegerile europarlamentare, PSD, PNL și Alianța USR-PLUS par a fi formațiunile cu cele mai mari șanse de a obține un rezultat bun la Alba Iulia, inclusiv postul de primar.

Totuși, nici unul dintre partide nu și-a anunțat oficial candidatul pentru acestă funcție. PNL a anunțat că va comanda sondaje interne pentru a vedea care va fi candidatul, PSD nu a anunțat încă nimic, iar USR-PLUS sunt la faza discuțiilor interne.

Din acest motiv, Alba24 vă propune un alt fel de sondaj, cu câte o secțiune dedicată fiecărui partid, în care se regăsesc câte patru nume. 

candidati PSD

PSD ALBA: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia?

Loading ... Loading ...

candidati PNL

PNL ALBA: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia?'

Loading ... Loading ...

usr

Alianța USR PLUS: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia?'

Loading ... Loading ...

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. AMIN

  miercuri, 21.08.2019 at 09:24

  As vrea sa vad USR in primarie…. cred ca o sa. ma prapadesc de ras.
  Totusi putem sa fim seriosi?
  Eu zic sa il punem si pe mutu si pe Angela pe. liste.
  Darzu ce sa faca?
  Roman se cearta e nemultumit si de el.
  Breaz saracu si acum se gandeste cand o sa inceapa scoala.

  USR nici nu am ce sa scriu…. am impresia ca ca nici nu am impresie.

  1. Halălai
  2. Plesa
  3. Voicu

  In ordinea asfa mi se par implicati

 2. Vaju

  miercuri, 21.08.2019 at 12:52

  Articolul este de fapt o spălare pe creier, o metoda psihologica foarte eficienta de a lua ochii de la principalul contracandidat al PNL-ului. Clar ca, după sondajele naționale,PNL-ul nu are rival între cele prezentate în articol, dar nu se stipulează aici niciunde de partidul contracandidat local și de posibilitatea ca și Ghiță Damian, actual primar ar Ciugudului ar putea candida, fie chiar și independent. Deci sa nu credeți ca presa nu e și ea politizata

  • Ghiță

   miercuri, 21.08.2019 at 13:33

   Vajule, este un sondaj legat de competitia interna, adica din interiorul fiecarui partid care are sanse. Nu despre competitia dintre partide. Eu sunt membru PSD și mă ajută să văd cum sunt văzuți liderii partidului meu. Și nu mi-i rușine sa zic asta.
   Partidul contracandidat local de care zici are un singur lider, pe Trifu. Ce competitie interna, cu soacra si cu nevasta? Ghiță Damian dacă va candida, ar avea șanse, așa e. Dar dacă o va face, va fi candidatul nostru, al PSD. Doar Dirzu e în plus aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax